Napravi sama svoje domaće  razvuče kore, tako je lagano sve prikazano u detalje

Potrebno je:
 
450 gr brašna
250-300  mlake vode
malo soli
 
Nadev:
400 gr mlevenog mesa
1 veća glavica crnog luka
ulje, biber so
 
Priprema:
 
Umesiti testo od brašna i vode da bude glatko.Podeliti na dva dela  . Pokriti ga i ostaviti ga 20-30 min. Raširiti stonjak na sto malo ga pobrašnjiviti pa razvući testo oklagijom 30-40 cm i dobro ga nauljiti i utapkati rukama.

 
 
 Ostaviti testo još 10 min da stoji. Ruke namazati uljem  pa sa spoljni deo ruku šakama zavući pod testo. Podignuti u vis i malo protresti da se testo razvuče. Vratiti testo na sto i rukama razvlačiti krajeve sve u krug dok se ne razvuče preko celog stola. Pokidati krajeve.

 

Na ulju propržiti seckan luk pa dodati mleveno meso i dobro ga upržiti poklopljeno bar 15 minuta. Dodati soli, bibera, može i malo ml. paprike po želji. Pobacati pola mesa na celu koru, ostaviti  2 prsta na sredini prazno. 
 

 
Saviti sa jedne pa sa druge strane u rolnicu  pa preseći razvučeni deo na sredini da se dobiju dve rolnice. Uviti u krug ili po obliku tepsije koju obavezno premažete uljem. Tako i drugi deo testa. Peći 30 minuta  na 200 stepeni C da lepo porumeni. Pokriti krpom pečenu pitu- burek da se malo prohladi i servirati. 
https://www.youtube.com/watch?v=qA6G6ASFPPA