Bakina kuhinja – punjena srca orasima mekane kao pena

 
Potrebno je:
 
200 gr. mlakog mleka
2 jaja
450 gr brašna
15 gr kvasca
1 kašičica šećera
malo ulja
korica limuna
malo soli
ulje za prženje
 
Nadev:
100 gr mlevenih oraha
1 šaka suvog groždja
šećer u prahu
 
Priprema:

 

Rastopiti u malo mleka kvasac dodati šećer , jaja, ulje, korica limuna malo brašna soli, ostatak brašna i zamesiti glatko testo. Kad odmori tj. poraste premesiti i opstaviti da ponovo poraste. 
 
 
 
 
Istresti na sto razviti  za pola cm. Vaditi modlicom srca. U mlevene oraha dodati malo šećera po želji i suvo groždje i malo mleka pa ga izmešati.
 
 
 Vaditi kašičicom i stavljati u jedno srce pa ga poklopiti sa drugi srcem i pritisniti sa strane. Redjati u podmazati poslužavnik i pokriti kesom. 
 

 

 

 

 

 

U dublji sud ugrejati ulje i pržiti  srca sa obe strane. Vaditi na upijajuće salvete. Posuti prah šećerom mož vanilica…. Uživajte prelepe su zaista…

Један коментар

  1. Pozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je ova zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlučio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogućnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da sam dobio moj zajam dobrog zdravlja i sa manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment[at]gmail.com)

Затворено за коментаре.