Bakina kuhinja – desert u čaši uživajte

Bakina kuhinja – desert u čaši uživajte

 

 Potrebno je:


300-400 gr. jagoda
2 kašoke šlag kreme od banane ili vanile
2 kašike šlag kreme od čokolade
200 gr piškota
300 gr. šlag pene vanila
50 gr prepečenih neslanih kikirikija
sok od 1 pomorandže
ćaše za dezert


Priprema:
Sve šlagove umutiti posebno. Piškote izlomiti i preliti sa sokom od pomorandže. Oko 100 gr jagoda izblendati. 

U čaše najpre rasporediti natoplene piškote, preko njih izblendane jagode, pa beli šlag rasporediti, zatim naseći jagode odozgo. 

Preko jagoda šlag od čokolade i završavamo sa šlag penom.

 

 

 

 

 

 

 

 Preko tog šlaga možete ukrasiti po želji posuti pečenim kikirikijem, lešnicima preliti čokoladom ili šta želite. Rashladite i sladite se dragi moji!

Један коментар

  1. Pozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je ova zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlučio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogućnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da sam dobio moj zajam dobrog zdravlja i sa manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment[at]gmail.com)

Затворено за коментаре.