Bakina kuhinja – voćni puding u čaši

Bakina kuhinja – voćni puding u čašiPotrebno je:
1 puding od vanila
1 puding od čokolade
1 puding od jagode
sveže jagode
3  kašika šećera
2 štangle čokolade
3 duboke čaše
1.1  mleko
1 vanilin šećer 


Priprema:
Sipati 300 ml. mleka 1 kašiku šećera i staviti na šporet da provri pa dodati 2 štangle čokolade da se rastopi. Razmutiti 2 kašike pudinga od čokolade pa kad provri mleko sipati i mešati sa žicom. Skuvan puding vruć presuti u  dublju plastičnu mericu koja ima deo sa sipanje kao na Videu.

 Čaše staviti nakrivo zaglaviti  sa salvetom ja sam ih stavila u pleh za mafini pa sipati u svaku pudinga od čokolade i rasporediti podjednako. Krenuti polako od vrha na dole. Čaše sa pudiongom ostaviti da se hlade a za to vreme skuvati puding na isti način od jagode. Sipati  u čašu pudinga od jagode takodje odozgo preko pudinga od čokolade i nabacati sveže sečene jagode. Na kraju u 500 ml mleka sa 2 kašike šećera i vanilin šećerom skuvati puding od vanile . 

Sad slobodno ispraviti čaše i sipaati puding punu čašu  ostaviti da se prohladi. Napominjem da se puding može više zasladiti. Fenomenalan je osvežavajući.. probajte deca će biti oduševljena dekorativnim pudingom. U puding od vanile možete naseći banane…